0

О т Левски решиха да действат смело и да осигурят първо ново попълнение на Николай Костов, пише днес в. "Мач Телеграф". Става въпрос за крилото от Бразилия, което трябва да замени Роналдо. В крайна сметка на „Герена“ взеха решение да го вземат, дори и до трансфер на Роналдо да не се стигне. 

Преди това „сините“ имаха сериозни дилеми по този въпрос, но решиха, че нямат право да разочароват човек, на който да са дали дума, че разчитат на него. А и това може да бъде доста лоша реклама на клуба на пазара в Бразилия, където „сините“ стоят доста добре. 

Засега от „Герена“ крият името му, но става дума за играч, който е като копие на Уелтън. Документите му за виза вече са издадени и той няма да има проблем да дойде както у нас, така и в Турция, където ще премине подготовката на отбора.

Иначе се очаква днес или най-късно утре от „Герена“ да финализират сделката с Ростов за Роналдо. Агентите му, както и двата клуба са си отдъхнали. Крилото е решило, че си заслужава да играе в Русия. За целта Роналдо е направил няколко обиколки на града край река Дон, след като се притесняваше, че над него летят дронове и бомби. Така Роналдо единствено трябва да свикне с температурите. В момента в Ростов те са минус -11 през деня.