0

Р ъководството на ЦСКА-София съобщи, че капацитетът на стадион „Българска армия“ за мача с Лудогорец от 17:45 ч. в неделя е абсолютно запълнен. 

От съображения за сигурността на присъстващите на трибуните на построеното през 60-те години съоръжение, няма да бъде пусната в продажба допълнителна партида, защото рискът за зрителите е прекалено голям. 

От клуба предупредиха, че пропускателният режим ще бъде строг и няма да бъдат допуснати хора без валиден билет.

„Напомняме, че след края на мача навлизането на публика на терена НЯМА да бъде възможно! Много елементи от собствеността на стадиона ще достигнат до феновете под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач на стадион „Българска армия“.

Предстои ни нещо историческо. Нека го запомним дълго само с положителни емоции!“, уточниха още от „Армията“.


Програмата преди мача ще започне в 17:00 ч. 

Специални гости ще се погрижат за настроението на всички фенове. 

Военният оркестър на Съвместното командване на специалните операции ще открие програмата, децата от агитката „Малките армейци“ ще разпеят публиката с най-новата фен песен, а кулминацията ще бъде Йорданка Христова, която ще изпее химна на ЦСКА „Сърца червени“. 

На полувремето легендарният домакин на „червените“ бай Добри е подготвил лично специална изненада за феновете, най-бързите ще може да се включат в играта на терена.

Източник: БТА