0

"Спах, нямах никакви проблеми с това, малко съм изморен, но емоционално", с тези думи тръгна Мартин Георгиев за Испания. Талантливият защитник на Славия ще подпише там с един от най-големите и обичани отбори в света - Барселона.

"Готов съм и се надявам да ми предстоят хубави дни. Не знам какво ми предстои като програма, но през следващите дни ще се изяснят нещата. Искам да гоня моите мечти в Барселона. Съветите на Иван Иванов са най-ценни. Благодарен съм за това, на което ме е научил. Искам да постигна неговите успехи, а защо не и да ги надмина. Сигурен съм, че и той би бил щастлив от такъв развой", допълни той пред камерата на НОВА.

"Всеки труд се възнаграждава. Много съм щастлив от този факт. Доста стреснат бях след обаждането, но овладях емоциите и отивам да покажа какво мога. Онзи червен картон на 15-годишна възраст със сигурност повлия. Според мен изиграх добър мач тогава, но дебют, на стадион "Славия", efbet Лига... възмъжах. Пожелавам си да съм жив и здрав най-вече", завърши Георгиев.