0

А вторът на гола за Левски Роналдо дос Сантос съжали след края на мача, че тимът му не е вкарал втори гол, за да си подпечата победата срещу ЦСКА в 13-ия кръг на Първа лига.

"Много благодаря на Господ за гола. Няма контузии след този мач, това е добре. Трябваше да решим по-рано мача и съм щастлив, че вкарах. В крайна сметка предпочитах да сме с 3 точки и победа, а не с мой гол. Но има още много мачове до края на шампионата и ще имаме шанс да спечелим доста точки", заяви бразилският флангови нападател на "сините".

"Случва се да ни вкарат в началото на второто полувреме, това е чест от играта. Няма какво да направим сега, трябва да го приемем, защото мачът вече е завършил. Да, съжалявам, можеше да вкарам още един гол. В онази ситуация, когато преодолях защитника, но и това е част от играта. И в последната минута на срещата не се получи изстрелът ми. Така или иначе трябва да си повярваме, влязохме в мача, може би малко концентрация ни липсваше. Но ще трупаме опит и с тренировки всичко ще си дойде на мястото", заяви Роналдо.