0

М ажоритарният акционер на Левски Наско Сираков излезе с официална позиция, че няма да присъства на срещата на "синята" общност, организирана от Националния клуб на привържениците. Тя трябва да се състои на 1 април от 12:00 часа в кафето на НКП Левски на бул. "Тодор Александров" 23 в София.

Причините за това е ангажиментът му към разяснителната кампания за увеличението на капитала на клуба и подготовката за Общото събрание на 6 април.

Ето какво написа Сираков:

"Уважаеми привърженици,

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на „синята“ общност на 01.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на „ПФК Левски“, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион „Георги Аспарухов“ в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите.

Наско Сираков"