0

Т реньорът на Славия Златомир Загорчич отвърна на провокация от фен на Локомотив София, след като „белите“ загубиха с 1:2 и отпаднаха на четвъртфиналите за Купата на България. 
 
След последния съдийски сигнал на Георги Кабаков, тържествуващ фен на столичните "железничари" се доближи до загражденията и се обърна с реплика и неприличен жест към Загорчич, който не го подмина, а му отговори и му показа средния пръст на дясната си ръка.

Това действие на сръбския специалист може да доведе до сериозно наказание от страна на Дисциплинарната комисия, според Gong.bg.

Видимо афектиран от развоя – победният гол на Локо падна точно в края, когато „белите“ не успяха да се подредят и реагират правилно при изпълнено статично положение от страна на домакините.

„Имахме много повече положения от Локомотив. Не успяхме да отбележим в първите минути, сигурно мачът щеше да тръгне в друга посока. Заслужена победа за тях, успяха да си вкарат положенията. Ние гледаме към следващия мач“, каза Загорчич пред камерите на ДИЕМА.

„Много трудно вкарвахме голове, опитахме се да направим лека промяна. Ахмедов се включи много добре. Трябва да сме много по-концентрирани при ударите. В последните мачове губехме с гол разлика. Ние правихме пропуски, а противникът наказваше по една грешка. Липса на късмет, и този мач имаме две греди.

Ще намерим решенията. Проблемът го знаем. Много ме е яд заради феновете и момчетата. Имаме липса на определени футболисти", отбеляза Златомир Загорчич.