0

С тарши треньорът Стойчо Стоев се извини на привържениците на Локомотив София за "обидната" игра на "железничарите" в столичното дерби срещу Левски. Локо загуби с катастрофалното 0:6 на "Герена".

"Можехме и да се затворим с десет човека, но пак щяхме да паднем. Това не е футбол. Аз искам да играем, а не да разчитаме на случайност и да излъжем някой отбор. Трудно е и нямаме големи финансови възможности, но постепенно ще намерим правилните играчи", заяви Стойчо Стоев на пресконференция след мача.

"Днес не излязохме уверени, а с уплах. Искахме топката, но грешахме бързо. Не видях една линия, в която някой да се опита нещо да направи. Разочарован съм много и се извинявам на феновете на Локомотив. Това, което видяха, е обида за клуба.“

"Да, Левски е по-добрият отбор, но трябваше да загубим с игра. Трябваше да се опитаме да играем футбол. Изключително разочарован съм. Не умеем да играем с топката и не можем да контролираме мача. Бързо губим притежание и увереност. При няколко сгрешени паса футболистите започваха да се крият.