0

П анихидата за Миодраг Йешич, която се проведе на спортния комплекс на Партизан – Телеоптик, приключи. Бившият треньор на ЦСКА и легенда на Партизан загина на 8 декември при пътен инцидент на пътя Рума-Ярак.

„Имах нужда да споделя болката с вас. Спомням си, че феновете скандираха „Император Йешич“ за него, което е рядка привилегия и почит към един футболист. През декември 2000 г. се случи ужасна трагедия, неговата Йелена почина в пътнотранспортно произшествие, тя беше само на 18 години. Остатъкът от живота на Миодраг е белязан от това събитие, той вече не е същият човек. Един благороден човек, спортист и треньор ни напусна твърде рано и внезапно. Почивай в мир, Миодраг, нека имаш вечна слава“, каза Раде Залад, голям приятел и съотборник на Миодраг Йешич.

Привърженици на футболния ЦСКА пътуваха от София до Белград, за да почетат бившия наставник на „червените“ Миодраг Йешич, който загина в автомобилна катастрофа на 8 декември.

Бившият старши треньор на Левски, ЦСКА и Литекс - Люпко Петрович, поднесе венци от името на собственика на „червените“ Гриша Ганчев и от „армейския“ футболен клуб от София.