0

 

Решенията на собствениците на Лудогорец - Кирил и Георги Домусчиеви, относно подадените оставки на цялото ръководство и треньорския щаб, ще бъдат взети след мача с Пирин Благоевград. Или с други думи казано в началото на работната седмица. След срамното 1:7 от Нордселанд всички шефове, треньори и селекционери подадоха оставки пред собствениците, които трябва да вземат решение дали да запазят някои от успешните ръководители, или да клубът да поеме по нов курс. Тъй като това сериозно решение не може да се вземе за ден-два, бъдещето на всички в Разград ще стане ясно след мача с Пирин.

Това означава, че днес треньорът Ивайло Петев ще води своя отбор с оставка в джоба, която вече така или иначе подаде. Тъй като тя все още не е разгледана, няма как друг треньор да ръководи шампионите. Иначе се говореше, че извънредно в този мач Лудогорец може да бъде воден от наставника на дублиращия отбор Тодор Жиеондов, но чисто документално Петев не е уволнен и не му е приета оставката, което значи, че нищо не му пречи да си изпълнява задълженията.
Предполага се, че днес срещу неудобния за разградчани тим на Пирин, той ще направи някои промени, но очакваната шокова терапия със състава няма да се състои и поне 7-8 от титулярите в Дания ще излизат образи вечер срещу благоевградчани.

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX