0

Б ългарският национал Тодор Неделев сподели емоциите си след претърпяната катастрофа в Грузия с обширен пост във Фейсбук. Една секунда може да преобърне целия ти живот. Мечтите и плановете за бъдещето в едни миг изчезват, там в мрачния тунел, написа той.

Неделев, който се прибра в сряда в България с частен медицински самолет, изказа своите благодарности на лекарите, които са го върнали към живота. 

Както е ясно, той пострада при катастрофата с българските национали в Грузия и претърпя операция на главата в болницата в Тбилиси.

Публикуваме написаното от Тошко Неделев без редакторска намеса:

„Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачният тунел…Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив! Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипът му. Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията. На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата. На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж. Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там. И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!“