0

Е мануил Луканов остана разочарован след равенството 2:2 на Етър срещу Берое, макар великотърновци да спечелиха първа точка през сезон 2023/2024 в efbet Лига.

„Пореден силен двубой за нас. Изключвам мача с Лудогорец. Другите са идентични. Имахме ситуации да вкараме. Толкова много енергия влагат момчетата и този момент отново дойде, че не ни достига при статично положение. Не реагирахме добре и получихме гол. Опитахме се, не сме се затваряли да пазим резултат. Като отнемем топката в предни позиции, липсва ни конкретност при развиването на ситуациите. В пореден мач поздравления към представянето на отбора и поздравления към публиката“, каза Луканов.

„Градация при нас има, тъй като спечелихме първа точка, а другите мачове незаслужено ги загубихме. Първата победа ще трябва да я изстрадаме, но по този начин на игра, ще се получи“, заяви наставникът на Етър.

Колегата му в  Берое Густаво Араголаса остана доволен от представянето на своя тим, въпреки равенството.

„Получи се много корав мач. Етър е едни добър отбор, който не заслужава да има толкова малко точки. В крайна сметка и двата отбора спечелихме по една точка. Аз съм много горд, защото тези момчета израстват всеки ден и те са бъдещето на Берое и българския футбол. Отборът израства с всеки един мач и това го виждат всички наши фенове. Мачът срещу Славия ще бъде много хубав. Ще се изправим срещу велик играч като Хосе Мария Бакеро. Ще се опитаме да постигнем добър резултат”, каза треньорът на Берое.