0

Т реньорът на Ботев Враца Даниел Моралес сподели очакванията си пред „Мач Телеграф“ за новия сезон. Той заяви, че в първата среща винаги е по-трудно.

„Очаква ни тежък мач. Всеки първи двубой за даден сезон е по-различен и по-труден. В тези срещи винаги има напрежение. Локо Сф имат доста нови футболисти, а ние имаме играчи, които си тръгнаха. Привлякохме нови момчета и се надявам да сме успели да надградим. Времето не беше особено дълго за подготовка. Момчетата трябва да са концентрирани и да спазват тактическите указания. Трябва да се раздадат на максимум, за да вземем успеха. Момчетата са жадни за победи. Запазихме ядрото на отбора, а това беше от изключителна важност. Трябва да подобрим нивото си от миналата година. И с ръководството си го говорим това.

Миналия сезон успяхме да се спасим по-рано и да останем в Първа лига. С времето и с новите играчи, които ще дойдат се надявам да вдигнем нивото си. Доволен съм от подготовката. Всеки треньор е доволен, когато няма контузени играчи. Имаме само един сериозен проблем и той е с Мартин Смоленски. Обърна си глезена в една от тренировките. На него ще му трябва време, за да се възстанови. Изиграхме добри контроли срещу стойностни отбори и се надявам да победим в мача с Локо Сф и да зарадваме нашите фенове“, заяви Моралес.

Автор ПЕТЪР-ДЕЛЯН ИВАНОВ