0

Н овият старши треньор на Пирин (Благоевград) Иво Тренчев беше доволен и изглеждаше доста по-спокоен след успеха с 2:0 над Етър в 11-ия кръг на Първа лига. 

"Хубаво е, че победихме. Създадохме и доста положения и успехът ни можеше да бъде и по-убедителен. Те имаха също положения. След Крумовград – което беше един доста тежък мач,  доста хора се умориха. Генерално – хубаво е, че победихме, а ще отбележим нещата за подобрение в съблекалнята.

Радващото е, че победата дойде срещу друг закъсал отбор и това е най-хубавото. Да, имахме много положения, които пропуснахме. Това е едно от нещата, което ще коментираме в съблекалнята. Не знам кога друг път ще имаме толкова положения. Подобни ситуации не могат да възникват всеки мач, трябва да сме по-концентрирани в такива моменти и да бележим", обясни Тренчев.

На въпрос дали са работили за ситуации в атака, Тренчев каза: Работим на тренировките и в двете фази – и в защитата, за да не даваме шансове на противника. Един стабилен отбор е такъв, когато е стабилен в защитата. Днес момчетата работеха добре. Но винаги може по-добре, човек трябва да си поставя високи цели. Щастлив съм от третата поредна победа".