0

Н е е необходимо да си Меси или Марадона, за да си в състояние да генерализираш цялостното представяне на един отбор. В момента има три клуба в Първа лига, които се представят поне едно ниво по-високо само заради играта на един от своите футболисти, пише днес в. „Мач Телеграф“.

Последният брилянтен случай за „уан мен шоу“ е на тунизийския национал на Хебър Набил Макни, който сам пребори Локо Пловдив за точката при 3:3. Нападателят първо изработи фаула, от който Душан Вукович откри резултата, после даде асистенция за попадението на Калоян Кръстев и в седмата минута на добавеното време отбеляза ювелирно попадение за 3:3. От началото на сезона Хебър се представя изключително колебливо, но Макни блести и се разписа в пет от осемте двубоя, като има 2 асистенции. 

Със сигурност нападателят няма да остане при пазарджиклии след зимния трансферен прозорец, като 600-700 000 евро е минимумът, който може да влезе в клубната каса и да помогне за връзването на бюджета. Плюс за трансфер е и фактът, че Макни е само на 22 години и има 2 мача за силен национален отбор като този на Тунис. 

Целия материал четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"