0

К олумбийските защитници на ЦСКА Браян Кордоба и Марселино Кареасо са напълно възстановени и ще бъдат на разположение на Нестор Ел Маестро за мача срещу Левски, пише днес в. „Мач Телеграф“, позовавайки се на информация от щаба на "червените". 

Кордоба получи контузия при победата над Ботев в Пловдив за първенство с 2:1 на 22 септември и пропусна последните две срещи на "червените", но вече е готов да се завърне на терена. Кареасо пък беше ударен по главата с лакът от съперник и заменен принудително през второто полувреме при успеха с 2:0 над Локомотив в Пловдив в понеделник също в среща от Първа лига, но вече е добре и няма да има проблем да играе срещу "сините". 

Майкъл Естрада, който получи контузия на коляното на "Лаута", след като се отличи с гол и асистенция за победата над "черно-белите", ще бъде под въпрос до последно. Ядрено-магнитният резонанс показа, че нападателят няма увреждане на връзките, но от лекарския щаб остават притеснени за състоянието му и са изпратили резултатите от изследванията му за допълнителна консултация на специалисти в чужбина.