0

Н ов проблем с основен играч имат на „Герена“, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф". Този път това е Филип Кръстев. Халфът бе заменен принудително при победата над ЦСКА в неделя. „Сините“ разкриха, че той има проблем в кръста, а вчера и днес ще мине серия от прегледи, които да покажат в какво точно се състои той.

има проблеми Не е изключено Кръстев да отпадне от сметките на Младен Кръстаич за мачовете с Гибралтар и Северна Македония. Иначе подобна контузия имаше и Билал Бари, който в последствие скъса и кръстни връзки. 

Кръстев има достатъчно време да се възстановява, ако травмата му не е толкова сериозна. Така обаче може да се присъедини и към триото, което изгоря с ваканцията, която Станимир Стоилов отпусна на играчите. „Сините“ намазаха цели 5 дни след победата над ЦСКА. Това обаче не важи за трима от тях. Ноа Сонко Сундберг ще трябва да се поти, за да влезе отново във форма. На „Герена“ смятат също, че и Нейтън Олдър има нужда от допълнителни тренировки. Това важи, разбира се, за новото попълнение Абдулахи Шеху.