0

С тарши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш призна, че е доволен от представянето на „смърфовете“, въпреки домакинската загуба с 0:1 от ЦСКА. Специалистът бе на мнение, че „червените“ са вкарали гол от нищото.

„Първо искам да поздравя цялата общественост с един от най-светлите празници в България. После поздравявам феновете на двата отбора, прекланям се пред нашата публика. ЦСКА ни отбеляза гол от нищото. Можем повече, но това е пътят. Знаехме как ще играе противникът – видя се, че накарахме първия в класирането да се защитава. Мисля, че нямаха удар към нашата врата през второто полувреме. Само от резултата не съм доволен. Хората, които си дават парите за футбол, трябва да знаят, че един отбор се изгражда, а после се работи за резултатите. Виждам наведени глави, това ми показва доста, че сме надградили. В Благоевград взехме точка с безобразна игра, днес загубихме с най-добрата игра, откакто аз съм тук. Така е в живота“.

Капитанът на пловдивчани Димитър Илиев, естествено, също не бе доволен от загубата. "Това е футболът. Няма да е първият, нито последния мач, в който по-добрият отбор губи. Трябва да сме горди, от първата до последната минута надиграхме отбора на ЦСКА във всяка една фаза на играта, но една случайна ситуация - един нелеп рикошет доведе до гол. Мисля, че този гол не ни се отрази на играта. Второто полувреме играхме още по-силно. Ситуациите, които създадохме, не успяхме да вкараме и когато не вкараш... губиш. Благодаря на публиката, мисля че всеки един е доволен от себераздаването. Ние дадохме всичко от себе си. За съжаление резултата го няма", коментира Илиев.