0

С тарши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев бе доволен от победата с 3:0 като гост на Ботев Враца.

„Изиграхме един много добър мач. Поздравявам отбора си, защото днес показа страхотна дисциплина. Единственото, което не ми хареса, са първите 5 минути. Реагирахме много добре и съумяхме да се приспособим.

Винаги се готвим максимално отдадено и концентрирано за всеки един двубой. Отпадането ни от Европа беше болезнено и го изживяхме неприятно. Аз им казах още тогава на момчетата, че трябва да са горди с това, че стигнахме до тази 97-ма минута. Това за нас ще е един безценен опит.

Враца е моят град. Аз съм тръгнал оттук като футболист. Този клуб ми е дал страшно много. Изключително много го свързвам с баща ми и днес за мен беше много емоционален двубой“, заяви Валентин Илиев.

Колегата му в Ботев Враца Тодор Янчев пък сподели, че отборът му прекалено лесно е допускал голове, което е сериозен проблем.

„Прекалено лесно допуснахме гол. Като правим подаръци няма как да искаме нещо повече. 

След като сме загубили, няма как да съм доволен. Нужната промяна на полувремето даде някакъв импулс, но много лесно и наивно допускаме голове. Няма как да търсим нещо, когато така наивно ни вкарват голове. Това най-много тежи. Няма какво да вземем от този мач. Трябва да го забравим по най-бързия начин и да гледаме напред“, заяви Тодор Янчев.