0

С тарши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев бе доволен от представянето на неговия отбор в двубоя срещу Локомотив (Пловдив), завършил при равенство 1:1 с изравнителен гол на Карагерен, който можеше да завърши мача поне с хеттрик.

„Червените“ от Бистрица останаха извън първата шестица след края на първата фаза на шампионата и ще се бори за седмото място в предстоящите 6 мача на разменено гостуване с Арда, Славия и Ботев Пловдив. 

"Страхотна конкуренция. Не виждам нито един слаб отбор. Мисля, че за всеки един тим от тази група шансовете са 50 на 50. Зависи от това кой има по-голямо желание да върви напред", отбеляза Валентин Илиев, един от символите на клуба, който поема още през 2017 г. 

За мача срещу Локо Пловдив, воден от друг бивш защитник на армейците – Александър Томаш, Илиев обобщи: "Отборът се представи на добро ниво, особено през първото полувреме. Имахме много чисти ситуации за гол. 

През втората част имаше момент, в който Локомотив имаше инициативата. 

Хубавото е, че останахме хладнокръвни. Действахме уверено и със самочувствие, което беше факторът да не ни отбележат втори гол", заяви Илиев. 

"Отборът с всеки изминал мач започва да изглежда позитивен и повече като колектив. 
На всички им е ясно, че сам човек не е за никъде и ако не сме сплотени, ще ни бъде много трудно, независимо от това, че разполагаме с футболисти с много добри индивидуални качества. 

Не е приятно да пропускаш, но е още по-неприятно да не създаваш положения. 

Фокусираме се върху недостатъците ни и тези голове ще започнат да влизат тогава, когато имаме най-голяма нужда от това", каза още наставникът на ЦСКА 1948.

Източник: БТА