0

У никалното знаме "Даже и накрай света", което агитката на ЦСКА направи специално за гостуването на Бодьо в Лигата на конференциите, стигна до полярния кръг ден след двубоя, загубен от "армейците" с 0:2 от норвежците. Фенът на "червените" Димитър Димитров, който пътува сам до Норвегия от Пловдив, за да подкрепи момчетата на Стойчо Младенов, измина няколкостотин километра на север, за да стигне до началото на Антарктика. Фенът отчете, че температурата там е била минус 25 градуса, пише в. "Мач Телеграф".

Припомняме, че ЦСКА се радва на мощна подкрепа на стадиона в Бодьо, след като от всички краища на Европа и Норвегия се стекоха привърженици на тима, които не се уплашиха от голямото разстояние, трудния достъп и ледения студ.
Междувременно сайтът на "червените" отчете шестия рожден ден на фен клуба на ЦСКА Червена чета "Радецки" от град Козлодуй.


"6 години обич към ЦСКА! 6 години червена доминация! 6 години вярност и подкрепа! 6 години чест и достойнство!Пожелаваме на всички привърженици да са здрави, щастливи и все така неуморно и безрезервно да подкрепят любимия ЦСКА!", написаха от клуба.