0

В ратарят на Ботев Враца Красимир Костов беше изключително емоционален след успеха над Марек след изпълнение на дузпи, в които стражът помогна на своя тим за оставането му в елита.

Красимир Костов благодари на цялото си семейство и разкри, че е имал много труден момент.

"Искам да благодаря на съпругата ми и моите деца, на моите родители, на кума, кумата и тяхното детенци. На всички мои хора, които вярваха в мен. Имах много тежък момент, в който всички ме бяха отписали, но аз показах какво мога", каза през сълзи след успеха опитният вратар пред DIEMA SPORT.

Мартин Смоленски също даде емоционално интервю, след като отбеляза попадението за Ботев Вр и вкара победната дузпа.

 

„Само позитивни мисли имах, когато излязох да бия дузпата. Представях си как я вкарвам. Това, което направихме, е история. Спасихме се по велик начин и особено след този инфарктен мач. Това е велико!“.

„Изключително много положения направихме, но топката не влизаше. Явно бе писано да стане по най-драматичния възможен начин“.

„Тази битка за спасение не може да се сравнява. Христо Янев ни накара да вярваме в невъзможното. Аз съм влюбен в Ботев Враца, в града и бих се радвал да остана. Обожавам този клуб!“, заяви емоционалният Смоленски.