0

Т реньорът на Лудогорец Захари Сираков изрази задоволството си не само от трите точки на тима, но и от играта срещу Крумовград.

"Доволен съм, че от първата минута контролирахме нещата на терена. Знаехме, че след паузата за националните отбори ще влезем трудно в мача, но момчетата се справиха отлично, въпреки че теренът не беше добър", коментира той.

"Най-важно е, че има настроение в отбора. Имаме класни играчи, които го показват на терена. Якуб Пьотровски и Квадво Дуа се върнаха по-късно от националните отбори и преценихме, че ще ги пуснем през второто полувреме", добави той.

"Ерик Маркос има големи качества, добър удар  и се радвам, че вкара в този мач", каза Сираков за последното попълнение на "орлите". 

"Всеки ден се старая Лудогорец да играе добре и щом съм още тук, значи има подобрение. След два дни играем със Славия, имаме седем мача в следващия период. Натоварено е, но ние имаме класни футболисти и ще се справим", завърши Захари Сираков. 

Колегата му в Крумовград Атанас Рибарски също говори след мача: 

"Трябва да допускаме по-малко голове. В ситуациите един срещу един бяхме респектирани, особено по фланговете. Позволихме да се стреля към вратата и при втората им ситуация реализираха гол. 

Може би имахме по-добра реакция при загубата на топката в сравнение с двубоя срещу Черно море. Не мога да обвинявам никой за головете. Ефективността на Лудогорец в атака е голяма. Искахме да не допускаме тези попадения. 

След първия гол бяхме по-стабилни и задържахме топката, но не стигнахме до ситуациите, които очаквахме. Загубиха ни се плановете за мача. Дано тепърва покажем по-добро лице."