0

С тарши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори на пресконференция преди домакинството на Черно море, което, при поредна издънка, ще е последното за него начело на отбора. 

Пазят военна тайна в Бистрица? Сразеният в Първа, Втора и Трета лига ЦСКА 1948 мълчи за треньорски смени

По-рано тази седмица тихомълком шефовете на клуба изгониха треньорите на втория и на третия отбор, съответно Борислав Кьосев и Данаил Желязков. 

За ситуацията в клуба красноречиво говори и фактът, че трети ден след това няма официално съобщение, както и обявени евентуални техни заместници - треньорските въртележки и експерименти в 1948 охлаждат желанието на доста специалисти.

Панайотов, който бе издигнат при големите директно от юношеския тим до 17 г., изрази  надежда отборът да се вдигне срещу Черно море в петък след резила 0:2 от ЦСКА-София на Армията.

„Очаквам отборът да се вдигне психически след последния мач и да покаже добро лице“, каза Панайотов, който се оплака, че има 2 дни по-малко от съперника си за подготовка за мача.

„Опитахме се да коригираме някои неща и се надяваме да се получат. 

За мен Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България. Отборът му винаги е дисциплиниран, очаквам интересен мач, но въпреки това се надяваме да бъдем по-добрият отбор и да победим.

Георги Русев е готов на 100%. Имаме лек проблем с Антонио Вутов, ще решим днес до края на деня дали ще може да го използваме.

В предния мач отборът отстъпваше в единоборства, съперникът беше по-агресивен. Въпреки малкото създадени положения, имахме ситуации. 

Надяваме се в този мач да успеем да сме по-ефективни в тези ситуации“, каза още треньорът на ЦСКА 1948, който подмина двете фрапантни издънки в отбрана, довели до головете на Назон в предишния мач.