0

Л евски не само, че не взема нови играчи, но не може да се отърве и от тези, които се смятат, че са в тежест. Такъв е случаят с Нейтър Олдър, пише днес вестник "Мач Телеграф". Халфът, който е роден в Нидерландия, отново е част от първия отбор на „сините“ и тренира заедно с останалите в Правец.

Причината е, че има много кандидате, които да го вземат под наем, но нито един от тях не иска да поеме заплатата му или поне част от нея. Първоначално се смяташе, че той ще продължи в Спортист от Своге, но този вариант пропадна именно заради парите. Правят се опити той да бъде продаден в чужбина, но на този етап нямат резултат. Затова „сините“ решиха да търсят вариант как да бъде полезен за тях и го привикаха от втория отбор, където досега поддържаше форма.

На този етап „сините“ не са получили изгодна оферта не само за Олдър, но и за останалите си играчи, които се смяташе, че може да осигурят поне за малко спокойствие на „Герена“ във финансово отношение. В това число влизат най-вече Хосе Кордоба и Андриан Краев, нищо че в социалните мрежи се въртят и някакви сензационни оферти към Марин Петков.

Иначе Олдър бе взет през миналото лято с идеята да се обиграва във втория тим на „сините“, който се състезава в Трета лига. Оказа се обаче, че няма право да бъде ползван там и бе пратен под наем в Спартак Вн, където обаче бе почти незабележим.