0

 

Някак встрани заради скандалите на "Армията" с феновете остана едно многозначително изказване на треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро след разгрома в Разград. Сърбинът, който се хвали, че бил британец, обяви след загубата с 0:3, че не знае нищо за селекцията и чак посъветва журналистите въобще да не му задават въпроси в тази посока.

„Не знам за нови попълнения. Не трябва да питате мен тези въпроси", каза Ел Маестро минути, след като ЦСКА записа най-категоричната загуба от Лудогорец в последните години.
Изказването на треньора отваря много въпроси. По-лошото за феновете е, че всеки знае отговорите им, а те не са никак добри за клуба. Очевидно и Ел Маестро е поредният в списъка на треньорите, които научават "кого са си харесали" от медиите. Кога на "Армията" ще приключи тази порочна практика треньорът последен да научава за селекцията? Властимащите на стадиона трябва веднъж завинаги да разберат, че ЦСКА е тотално различен клуб  от този, който те си мислят, че управляват. По-важно всъщност е да разберат, че въпреки отчаяните опити всичко около "червения" клуб да е херметически затворено, за да "си играйкаме" на спокойствие, нещата са ясни и прозрачни, защото актьорите са до болка познати...

Още мнения четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX