0

М анчестър Юнайтед ще се изправи срещу Реал Мадрид по време на своето лятно турне в САЩ. Двубоят между двата тима е обявен като „Битката на суперзвездите“ и ще се изиграе на 26 юли на стадион „NRG“ в Хюстън, щата Тексас.

Манчестър Юнайтед ще изиграе 9 двубоя в рамките на своето лятно турне в САЩ, като ще посети редица от големите градове зад Океана.

Спортният директор на Манчестър Юнайтед Джон Мъртоу коментира: „Това е голямо събитие за нашите фенове в САЩ, особено за тези в Хюстън, които ще могат да гледат едни от най-великите отбори в света на живо. За последно Манчестър Юнайтед се изправи срещу Манчестър Сити в Хюстън през 2017 и нямаме търпение да се видим с нашите фенове“.

Мачовете ще започнат със сблъсък между Барселона и Ювентус в Санта Клара, Калифорния, на 22 юли, а ден по-късно ще се срещнат Реал Мадрид - Милан в Пасадена. Срещите Арсенал - Барселона в Ингълууд, Калифорния и Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед в Хюстън ще се играят на 26 юли. Следват двубоите Милан - Барселона в Лас Вегас на 1 август и Ювентус - Реал Мадрид в Орландо, Флорида, ден по-късно.