0

С ериозен отзвук имаше сред играчите на ПСЖ интервюто на звездата Килиан Мбапе пред "Франс Футбол". Критиките в изказванията на нападателя не се приеха добре от съотборниците му.  

Според Мбапе въпросът за неуспехите на парижани в Шампионската лига трябва да бъде адресиран към ръководството на клуба и също така отбеляза, че играта в ПСЖ води до подценяване на представянето му .

Според RMC Sport част от играчите на ПСЖ са недоволни от това интервю. Шестима играчи, двама от които се присъединиха към клуба това лято са разговаряли с клубния президент Насър Ал-Хелаифи за него. Един от играчите отбеляза, че това е "обида за клуба".

Самият Ал-Хелаифи също бил в шок заради интервюто, което смята за неуважително към партньори, треньор и фенове.

Ето какво каза пред "Франс Футбол" звездата на ПСЖ Килиан Мбапе: https://telegraph.bg/sport/futbol-svqt/dryn-dryn-ta-plias-mbape-govori-mnogo-no-ne-kazva-nishto-nabliaga-na-hvalbi-i-obshti-prikazki-v-interviuta-za-ekip-i-frans-futbol-382360

Според близки до футболиста с това си интервю той окончателно си затваря вратата към ПСЖ и отваря тази към Реал Мадрид. Очаква се до дни да има развръзка около трансфера на Мбапе в Кралския клуб.