0

Ф утболистите на Реал Мадрид се подигравали на Мохамед Салах от Ливърпул преди и след финала на Шампионската лига. Кралския клуб спечели с 1:0 в Париж и победи Ливърпул на финал за втори път в последните 5 сезона.

Нападателят на Реал Родриго разкри, че футболистите на тима са се надъхвали със Салах още преди финала. Причината е, че египтянинът се канеше, че Ливърпул ще си върне на Реал за загубата с 1:3 през 2018. Салах дори си пожелаваше Реал да стигне финала, за да може Ливърпул този път да спечели. Според Родриго някои футболисти не са се сдържали и са се пошегували със Салах и след финала. Начело е бил Лука Модрич, който директно се заял със звездата на Ливърпул. 

„Когато някой те провокира, понякога искаш да спечелиш, само за да можеш да му се подиграеш. На тренировките си викахме: „Хайде, Салах, давай, Салах“. В главите ни вече беше мисълта, че трябва да бием, за да се подиграваме на Салах. След края на финала минахме покрай играчите на Ливърпул в коридора. Салах беше малко тъжен, а Модрич отиде при него и му каза: „Пробвай пак другия път.“, разказа Родриго.

Ливърпул доминираше във финала и отправи 24 удара, но Реал стигна до победата с гол на Винисиус. След мача Салах заяви, че неговият тим е заслужавал победата.