0

К ристиано Роналдо, за когото се твърди, че ще получава по 200 милиона eвро на сезон в Саудитска Арабия, вече отбеляза гол за новия си тим – от дузпа в 91-ата мин. С нея португалецът спаси от загуба Ал Насър срещу Ал Фатех, а с точката от хикса 2:2 тимът му запази първото място, макар и с равен брой точки с Ал Шабаб.

Дузпата бе някаква утеха за Кристиано, който по-рано в мача изпорти необяснимо, като уцели гредата, отмениха му гол заради засада, и изпусна още 2 чисти положения.

Отборът му пък на 2 пъти догонваше в резултата. В 12-ата мин. Кристиан Тейо, пристигнал наскоро от Лос Анджелис, откри със страхотно попадение – 1:0 за Ал Фатех в първите му минути с фланелката на саудитския тим. 

Талиска изравни 1:1 в 42-ата мин., но Бендебка в 58-ата мин. Отново изведе напред Ал Фатех, който заема седмо място в класирането.

Кристиано продължи да опитва, но нямаше ден пред гола. В добавеното време реферът даде дузпа за Ал Насър, а титулярният изпълнител Талиска предостави топката на Роналдо, който изравни 2:2.

Малко след това героят Талиска бе изгонен за грубо влизане, като ситуацията бе прегледана на видеозапис.