0

Е дин от шефовете на „Франс футбол“ опита да раздели Лео Меси и тримата му сина с майка им Антонела Ракусо за снимка при връчването на седмата Златна топка на аржентинеца.

Бълхата обаче показа и своята твърда и неостъпчива страна и за миг не позволи жена му да бъде отстранена от снимка на семейството.

Семейството на Меси бе неразделно на награждаването

 Семейството на Меси бе неразделно на награждаването
БГНЕС

Семейството на Меси бе неразделно на награждаването

 Семейството на Меси бе неразделно на награждаването
БГНЕС

Видеото на спречкването предизвика много коментари в мрежите, повечето от тях изразяват уважение към действията на Лео.

 

Съпругата на легендата, с която са заедно от ученическите години, бе помолена да се отдалечи встрани, докато мъжката част от семейството позира за снимки на червения килим

Меси бе на гала вечерята с Антонела и тримата им синове Тиаго, Матео и Чиро.

С децата, облечени в абсолютно същия костюм като баща си, семейството си проправи път заедно по червения килим и позира за световните медии.

Всичко вървеше нормалко, докато не вбесиха Меси с подканване Антонела да се отдръпне встрани. Тя охотно послуша един от шефовете на „Франс футбол“ - явно организаторите искаха да снимат само Меси с децата.

Лео, обаче, на мига схвана какво става и моментално й каза да се върне, за да се снимат заедно.

 

Антонела не обърна голямо внимание на случилото се, по-късно тя бе забелязана да държи в ръце Златната топка в компанията на приятелките и съпругите на съотборници на Меси като Анхел ди Мария, Ендер Ерера, Серхио Рико и Леандро Паредес.

Един от потребителите написа: „Никога не се закачай с жената на краля“.

Друг каза: „Тя го подкрепяше, когато той нямаше нищо и той се погрижи тя да е там, когато той има всичко. Напълно го разбирам!”

Трети добави: „Меси наистина много обича жена си. Уважавам това.”

Меси и Антонела са представени един на друг от нейния братовчед Лукас Скалия на 9-годишна възраст.

Тя бе до него, когато той се премести от Южна Америка в Барселона. А миналото лято тя и момчетата се преместиха с него от Каталуния във френската столица за парижкото му приключение.