0

Х ристо Стоичков посрещна новата голяма звезда на Барселона Роберт Левандовски. Полякът се присъедини към турнето на каталунците в Маями. Камата коментира контролата на Барселона срещу Интер (6:0) за телевизията, в която работи. Левандовски участва само в загрявката на Барселона, а след това изгледа срещата от скамейката. „Добре дошъл в нашия клуб, Роберт! Пожелавам ти от цялата си душа да вкараш много голове и да спечелиш много трофеи с отбора на сърцето ми“, написа Камата под снимка с Левандовски в Инстаграм.

Иначе Левандовски разкри защо е избрал този клуб. „Подписах с Барселона, защото не исках след 10 години да се погледна в огледалото и да си кажа, че не съм могъл да сбъдна една от мечтите си, а именно да играя в Ла Лига“, сподели нападателят. „Пини Захави в нито един момент не си почива. Благодарих му в петък вечерта. Той ми каза: „Това може би беше най-сложният трансфер в живота ми, но го направихме“ – много съм му благодарен, че ми помогна да направя тази стъпка“, разкри още нападателят.

Рафиня и Барселона разпердушиниха отбора на Дейвид Бекъм, каталунците финализираха трансфера на Левандовски

„Пини не е егоист. Той винаги иска най-доброто за своите клиенти и играчи. Мисля, че отговорните хора в Байерн знаят, че е професионалист“. Левандовски говори и за Байерн. „В отбора има толкова много талантливи атакуващи играчи, че нямат нужда от истински номер 9. Могат да се справят  и без мой заместник. Отборът може да играе с различна постройка и да развие нова идентичност“, каза още нападателят.