0

Б отев Пловдив ще предостави възможност на своите привърженици да изживеят заедно емоциите и от реванша с Марибор от 1-вия квалификационен кръг на турнира Лига Европа в четвъртък (18 юли).

"Всеки фен може да заповяда на стадион „Христо Ботев”, където ще бъде поставен голям екран пред централната трибуна, на който да се гледа мачът от Словения. Входът е напълно безплатен”, съобщиха от клуба.

Предстоящата среща с Марибор започва в 21,15 часа българско време, а вратите на „Колежа”, където „канарчетата” биха с 2:1 преди 5 дни при уникална атмосфера, ще бъдат отворени час по-рано. Феновете ще могат да влязат за събитието през централния вход под фасадата с емблемата.

„На разположение за присъстващите ще бъдат двата бара на сектор „А”, от който могат да купят вода, безалкохолни напитки и бира", уточниха от Ботев.

Клубът е подготвил и специален подарък за един от присъстващите. Всеки привърженик, който в деня на мача е закупил продукт от новия клубен магазин, може да се включи в специална томбола, като напише две имена и телефонен номер на гърба на касовата бележка и я регистрира за участие. В края на мача ще бъде изтеглена томбола, като един късметлия ще спечели фланелка от новия екип за сезон 2024/2025, ако присъства по време на тегленето.