0

Р еал Мадрид премахна Килиан Мбапе от публикувана рекламна снимка. По-рано през деня от клуба пуснаха фото, за да се рекламира съвместна кампания с голяма компания за спортна екипировка. Нападателят на Реал Мадрид обаче е бил изтрит от първоначалната версия.

Според информациите, случилото се няма нищо общо с появилите се информации и обвинения за изнасилване от страна на Килиан Мбапе.

В същото време френският национал присъства на същата снимка, публикувана в социалната мрежа X от Джуд Белингам. Съотборникът му също е на фотоса, в който фигурират всички.

Представител на Реал Мадрид призна, че промяната на снимката не е свързана със ситуацията около евентуалното обвинение срещу Килиан. Твърди се, че снимката се е наложило да бъде променена поради факта, че събитието се рекламира компания, с която нападателят няма договор. Той е рекламно лице на големия конкурент на въпросната фирма.

Двете снимки със и без Мбаре

 Двете снимки със и без Мбаре
Twitter

В същото време обаче, бдителни фенове на Реал Мадрид отбелязват, че в рекламната кампания участва и Едуардо Камавинга, който също има споразумение с другата компания, а не с рекламираната.

По-рано стана явно, че е започнало полицейско разследване по жалба за изнасилване в хотел в центъра на Стокхолм, където Мбапе и приятелите му прекараха нощта по време на пътуване до Швеция. Нападателят на Реал Мадрид нарече тази информация "фалшива".