0

В ътре в сърцето си знаех, че мога да вкарам, каза след победата с 2:1 над Рома първият голмайстор на Лудогорец Каули Оливейра.

Бразилският му сънародник Нонато забоде победния втори гол.

"Невероятна вечер за нас. Затова тренираме здраво всеки ден. Ключът беше да останем единни. Рома е голям отбор, голямо име, но и ние можем да играем футбол. Тренирам за вечери като тази от дете“, заяви задъхан от вълнение Каули.

„Всички мечтаем за мачове като този и се надявам, че ще имаме още такива. Вярвахме, че можем да спечелим. Аз знаех, че мога да вкарам вътре в сърцето си", заяви Каули.

"Много съм щастлив, че вкарах. Беше добре, че нямаше напрежение в нас. Знаехме, че напрежението е у Рома. Теренът днес бе труден и за двата отбора, но мисля, че ние се справихме по-добре с напрежението. 

Искаме да върнем Лудогорец там, където бе преди. През последните две години не се справихме много добре, но сега искаме да спечелим много точки и да се класираме за следващата фаза", завърши бразилецът.

С два бразилски гола Лудогорец приспа 2:1 "вълците" на Жозе
Лудогорец Рома Лудогорец Рома Лудогорец Рома
26

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе много разочарован от поражението с 1:2 от Лудогорец на старта на груповата фаза в Лига Европа.

"Римските вълци" създадоха доста положения за гол пред вратата на Серджо Падт, но бяха наказани в самия край на двубоя от Нонато, който се разписа секунди след като гостите бяха изравнили чрез Елдор Шомуродов.

"Не направихме достатъчно, за да спечелим този мач. Имахме няколко добри възможности, но бяхме в трудна ситуация. 

Нашият съперник спечели психологическата битка. Както и в предния мач с Удинезе, който загубихме с 0:4, нещата излязоха от нашия контрол. 

Не се намираме в добра позиция, щом не сме спечелили първия мач от груповата фаза. Но в следващите срещи ще търсим трите точки", каза португалецът, който досега в кариерата си не бе губил от български отбор.

Авторът на гола за Рома Елдор Шомуродов пък се оплака от терена на стадиона в Разград. Той като резерва и изравни за 1:1, преди дебютантът Нонато да вкара победен гол за Лудогорец.

"Много труден мач, теренът не беше добър, но това не може да бъде  оправдание.

Имаме време да поправи тази грешка и да спечелим следващите мачове в групата. Днешният мач приключи, вече трябва да мислим за следващия срещу Емполи, защото няма много време, остават само три дни", каза Шомуродов.