0

М ениджърът на Ливърпул Юрген Клоп скочи на защитниците и обяви представянето на тима в отбрана срещу Лийдс като „недопустимо“. Специалистът разсъждава и върху неспособността на своя отбор да контролира мачовете през този сезон. „Това е неуспех, абсолютно. Мислех, че имахме наистина добър старт, след което допуснахме странен гол. Вкарахме изравнителен гол, но по някаква причина това не ни върна сигурността. Трудно ни беше да контролираме играта и загубихме твърде много топки“, обясни той.

„Момчетата опитаха, имахме чисти положения, но в крайна сметка допуснахме и втори гол. Харви Елиът беше изключителен за нас този сезон. Той имаше добър старт, но не можа да продължи. Тиаго беше болен, отпред едни и същи футболисти играят през цялото време“,  каза Клоп.

ЛИЙДС ЮНАЙТЕД ЗАКОВА ЛИВЪРПУЛ 2:1 в 89-ата мин. насред "Анфийлд Роуд" и излезе от зоната на изпадащите в Премиершип (ВИДЕО)

„Имахме проблеми от първия ден на сезона, що се отнася до контузиите. Това е нашата ситуация и означава, че трябва да си помогнем сами и това е, което ще направим“, добави германецът.