0

Д омът на Пол Погба, френския халф на Манчестър Юнайтед, е бил ограбен този вторник, докато децата му спят вкъщи в края на осминафиналния реванш с Атлетико Мадрид в ШЛ (0:1). Обяви го вчера самият футболист със съобщение в социалните си мрежи.

„Снощи най-лошият кошмар на нашето семейство се сбъдна, когато домът ни беше ограбен, докато бебетата ни спяха в спалнята си. Крадците бяха в дома ни за по-малко от пет минути, но през това време взеха нещо по-ценно от всичко, което имахме "в нашата къща... нашето чувство за сигурност и закрила", обясни френският национал.

"Това се случи в последните минути на снощния мач, когато знаеха, че няма да се приберем. Аз и съпругата ми изтичахме вкъщи, без да знаем дали децата ни са в безопасност и невредими. Като родител, няма по-лошо чувство на този свят от да не съм там, за да защитя децата си и искрено се надявам, че никой не трябва да чувства това, което почувствах снощи", добави Погба, който предлага награда за информация във връзка с взлома и крадците.

Според местния в. Manchester Evening News от клуба са предприели мерки и работят с играчите за преглеждане и засилване на сигурността на домовете им. По-рано през сезона Виктор Линдельоф и семейството му бяха обект на подобен инцидент.