0

Т реньорът на Левски Николай Костов остана доволен от успеха на тима си и във втория мач срещу Шкупи, но не и от представянето на отбора си.

"Хареса ми най-вече атмосферата по трибуните. Този гол в края и победата бяха подарък за публиката. Но не бяхме убедителни в този мач. Искаше ни се да постигнем по-убедителен успех, не се получи. Основната тежест падна върху футболистите в защита и в средната линия. В атака не се получаваха нещата", призна Костов след мача.

"Искаше ми се да променя нещо, за да има по-добра връзка между халфовете и нападателите. Не успявахме да играем опростено, с две-три подавания. 

След убедителната победа над Локомотив София като че ли футболистите имаха чувството, че ще играят без прекъсвания на играта и единоборства. Това не стана. Дори отстъпихме инициативата през второто полувреме, но има и такива мачове. Може би има лека физическа умора у отбора", каза още специалистът.

"Все още не сме проучвали Апоел Беер Шева, ще го направим през тази седмица. Няма да отлагаме мача ни с Локомотив Пловдив за първенство. Бразилецът Дарлан вече има жълта карта и е в отбора", завърши Николай Костов.