0

Кристиано Роналдо настоява Луис Енрике да оглави Манчестър Юнайтед, пише журналистът Роб Дорсет в Туитър.

Юнайтед остана без мениджър след уволнението на Оле-Гунар Солскяер, като фаворити за поста на този етап са Зинедин Зидан, в момента без работа, и Ерик тен Хаг, треньор на Аякс. Временно на поста е назначен помощникът на Солскяер Майкъл Карик.

Кристиано Роналдо със своя кандидатура за мениджър на Ман Юн.
Кристиано Роналдо Уотфорд Кристиано Роналдо Уотфорд Кристиано Роналдо Уотфорд
6

Звездата на отбора Кристиано Роналдо обаче е започнал активно да лобира за испанския специалист Луис Енрике, чиято кандидатура също се очаква да бъде разгледана, пише Роб Дорсет.

Луис Енрике, или Лучо, в момента е селекционер на националния на Испания, с който се класира за световното в Катар като първенец в квалификационната група.

Лучо е прочут като безкомпромисен и прям треньор, който, заедно с някои от хората в екипа си, навъртат стотици километри с велосипеди в свободните си дни. Луис Енрике е участвал и в екстремни маратони в Сахара.

Той реагира в типичния си стил на въпроса на испански журналисти за предполагаемия интерес от страна на Манчестър Юнайтед по настояване на Кристиано Роналдо. "Днес да не е денят на шегата 1 април?", каза Лучо и се разсмя от сърце.