0

М анчестър няма да спи тази нощ! Центърът на града е задръстен от феновете на Сити, които се насъбраха, въпреки дъжда, за да отпразнуват с любимците си златния требъл.

Парадът се забави с повече от час поради пороя и ужасяващите условия навън, но това не попречи на хилядите привърженици, които се събраха, за да зърнат техния отбор, който се качи на открит автобус, за да ги приветстват.

Много от футболистите пристигнаха в центъра на града с трамвай, а в центъра на купона отново бе Джак Грийлиш, който слезе от градския транспорт гол до кръста.

Ерлинг Халанд, Джон Стоунс, Илкай Гюндоган, Рубен Диас, Аймерик Лапорт, Нейтън Аке и Стефано Ортега също си направиха снимки от трамвая. 

Норвежкият гигант Халанд бе забелязан да полива Грийлиш с шампанско по главата, а мениджърът Пеп Гуардиола се качи с пура на парадния автобус.

Феновете развяваха знамена и пееха песни, докато Сити си проправяше път през града с открития автобус.

Купонът със сигурност ще продължи през нощта, а той започна още с последния съдийски сигнал в Истанбул, ознаменувал спечелването на Шампионската лига.

В съблекалнята на Сити след финала настана истинска вакханалия, а на прибиране към хотела Джак Грийлиш се направи на рап изпълнител, за да подгрее още своите за това, което ги очаква.

След като кацнали в Манчестър в неделя, повечето от звездите на тима отпрашиха към острова на забавленията – Ибиса, и се прибраха едва няколко часа преди парада в Манчестър, пише „Сън“.

Сити стана първи във Висшата лига, преодолявайки пасив от осем точки, за да изпревари Арсенал и спечели третата си поредна титла с пет точки разлика.

Хората на Гуардиола победиха градския си враг Манчестър Юнайтед на финала за ФА Къп, а златният требъл бе оформен след победата над Интер с 1:0 на финала в Истанбул.