0

Л ацио смълча "Диего Марадона", след като удари шампиона с 2:1. През първата част столичани поведоха с 1:0 с гол на Луис Алберто в 30-ата минута, но Жиелински изравни две по-късно. Камада вкара втори гол в 52-ата минута. „Орлите“ вкараха още два гола, които не бяха зачетени заради засади.

В 30-ата минута Луис Алберто отбеляза първото попадение в срещата, след като стигна до отскочила толка и реализира хубаво във вратата на тима от Неапол. Домакините изравниха след само 2 минути игра. Пьотър Желински опита късмета си от границата на наказателното поле и резултатът бе изравнен.

Наполи продължи да атакува в двубоя, но допусна гол в 52-ата минута. Даичи Камада успя да се ориентира най-добре и отбеляза второто попадение в мача. В 67-ата минута Лацио вкара за трети път топката в мрежата. Матия Дзакани бе изведен от Матео Гендузи и вкара топката в мрежата, оказа се обаче, че при атаката е имало засада и голът не бе зачетен.

Само 3 минути по-късно Лацио отново отбеляза, но отново голът не бе зачетен. Този път точен бе Матео Гендузи, но отново бе маркирана засада.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX