0

Т реньорът на ПСЖ Маурисио Почетино не потвърди, че ще продължи в ПСЖ до края на сезона след мача с Манчестър Сити на „Етихад“, загубен 1:2.

На въпрос на Canal+ France дали може да гарантира, че ще бъде на скамейката на ПСЖ на 1/8-финала в ШЛ, той се засмя и само каза: „Адиос, грасиас!“ (Довиждане, благодаря!).

В момента във Франция не потвърждават, че той ще продължи до края на сезона във френската столица, защото упорито е свързван с мениджърския пост в Манчестър Юнайтед.

Манчестър Сити удари ПСЖ и завърши първи в групата
Манчестър Сити ПСЖ Манчестър Сити ПСЖ Манчестър Сити ПСЖ
9

За мача със Сити Почетино каза, че домакините са имали надмощие през първото полувреме. „Когато погледнахме броя на нарушенията, които направихме, и броя на техните – е, това е обобщението на първото полувреме. голяма разлика между двата отбора през първото полувреме“, подчерта Почетино, който завърши груповата фаза на Шампионската лига без победа като гост с ПСЖ.

Той бе доволен от представянето на своите играчи през второто полувреме: „Днес преди всичко ще запомним второто полувреме – това е играта, която искаме да виждаме от отбора. Много съм доволен от всички мои играчи. Добре е да се класираме на осминафиналите с оглед на обстоятелствата от началото на сезона“, завърши той.