0

М атиас Меси (40 г.) може да е по-възрастен от прочутия си брат Лео, но с детинщините си орезили фамилията и се наложи да замазва положението с извинения за свои скандални изказвания.

Матиас взриви вчера социалните медии с оплюване на феновете на Барселона, като нарече каталунците „предатели“ за това, че не излезли на улиците да протестират срещу продажбата на Лионел в ПСЖ.

Той си позволи да отправи и закана за „хубаво почистване“, ако Лео реши да се върне на „Камп Ноу“, като нарочи президента Лапорта за гонене за неговата „неблагодарност“ към братчето му.

На всичко отгоре Матиас зачеркна цялата досегашна история на столетния клуб, като обяви, че до Лео Меси Барселона бил анонимен отбор.

Няколко часа по-късно Матиас запя друга песен и започна да замазва изцепката си: „Искам да се оправдая за това, което казах в социалните мрежи, просто бях със сина ми и приятели и си правехме майтап. Как бих могъл да си помисля това за толкова голям клуб като Барселона и неговата история, която е дала много както на семейството ми, така и на Лео.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matias Messi (@matu_messi10)

За нас Каталуния е нашият втори дом и това е публично известно. Много съжалявам и се извинявам на всички, особено на феновете на Барселона. Накрая искам да кажа, че имам само социалната мрежа Instagram!

Барселона от своя страна не е направила никакви пояснения, нито е отговорила на брата на Меси. 

Жажда за мъст: Кланът Меси със закана за чистка в Барса