0

И ма забрана за секс на Световното първенство по футбол през 2022 г. в Катар за първи път в историята, предупреждава в. „Дейли стар“. 

Извънбрачна забежка на мондиала от 21 ноември до 18 декември може да доведе до присъда от седем години затвор. 

Върховният комитет на Катар заяви в изявление, че „Катар е консервативна страна и на публични прояви на привързаност не се гледа с добро око, независимо от сексуалната ориентация“.

Ал-Хатер, председател на организационния комитет за Световното първенство по футбол през 2022 г. в Катар, заяви, че всички участници в Световното първенство ще бъдат в безопасност, независимо от тяхната сексуална ориентация или култура.

Английският всекидневник съобщава, че има нарастваща загриженост от страна на правоприлагащите органи на Обединеното кралство, че британските фенове могат да бъдат изправени пред тежки наказания за извършване на общоприети на Острова неща. 

„Сексът е много извън менюто, освен ако не дойдете като съпруг и съпруга. Определено няма да има връзки за една нощ на Световното първенство. Няма да има партита. Всеки трябва да запази хладнокръвие, освен ако не иска да поеме риск да бъде хванат и пратен в затвора“, обясни източник от полицията пред „Дейли стар“.

Същият полицейски източник увери, че „има забрана за секс на Световното първенство по футбол през 2022 г. в Катар за първи път в историята“.

То определено отсега се очертава и като най-мрачното в историята - не стига, че ще бъде през ноември и декември, ами и без най-сладките неща по време на мондиал: пиячката и мачкането на чаршафите след победа на любимия отбор. Полза от това мероприятие имат само домакините за рекламата, която си правят, и онези членове на ФИФА, дали гласа си в полза на експеримента по някакви по-различни от футболните мотиви.