0

В карването на голове е по-добро от секса и тръпката държи много по-дълго от всеки сексуален оргазъм, това заяви легендарният английски голмайстор Гари Линекер, сега тв водещ.

61-годишната бивша звезда на Лестър, Евертън, Тотнъм, Барселона и на английския национален отбор, който има 48 гола за „трите лъва“, окачи футболните обувки на пирона през 1992 г. Той се е разписвал 2 пъти и във вратата на нашия ЦСКА - с Барселона в полуфиналите през 1989 г. на тогавашния турнир за Купата на носителите на национални купи (КНК).

Линекер е категоричен, че „единственото нещо, което никога не можете да замените, е да вкарате голям гол.“

„Да вкарате гол… хората използват тази глупава фраза „О, по-добре ли е от секса?“ Секс не може да правите, когато поискате, но все пак знаете, че ще го правите в даден момент. Докато за гола – никога не знаете, дали отново ще отбележите някога!“

Гари Линекер е един от най-популярните и най-скъпоплатени телевизионни журналисти в Англия. Той призна, че победният гол на неговия любим клуб от детството Лестър срещу Челси на тазгодишния финал за Купата на ФА „беше много по-добре от секса“.

„Това някак си трае по-дълго. Еуфорията продължава по-дълго“, обясни усещането таткото на четири деца от два брака, който наскоро пред „Сън“ призна, че в момента е „щастливо необвързан“.