0

Б ившият нападател на Реал Мадрид Предраг Миятович, на когото Любо Пенев помогна в адаптацията към испанския футбол след трансфера му от Партизан във Валенсия, смята, че старши треньорът Карло Анчелоти не е напълно щастлив на „Сантяго Бернабеу“. 

Анчелоти, чийто късмет е пословичен, бе под сериозно напрежение в последните седмици, но се поукрепи с победата на Реал над Барселона с 4:0 в реванша от полуфиналите на турнира за Купата на краля в Испания.

Слуховете за бъдеща раздяла между специалиста и гранда от Мадрид обаче не са рядкост, а в интервю за радио Cadena SER Миятович заяви, че вижда известна промяна в Карло Анчелоти.

„Поведението му малко се промени. Лицето му е по-сериозно от периода, в който пристигна. 

Трябва да разберете, че Реал Мадрид е много сложен клуб и ситуацията винаги зависи от това дали се печелят титли. Анчелоти трябва да остане спокоен, защото играчите и въобще всички хора много го обичат“, заяви Предраг Миятович.

„Имам чувството, че нещо се случва, а Карло не е толкова доволен, колкото преди няколко месеца. Бих искал той да остане още една година. Справя се с всичко отбора добре, но това определено е изморително“, добави Миятович.

Ако Реал и Карлето се разделят това лято година преди края на договора му, той едва ли ще остане дълго без работа. Бразилия го очаква начело на "селесао" с отворени обятия.