0

П ол Погба ще се завърне в Ювентус, твърдят медиите в Италия. Според „Гадзета дело Спорт“ и други водещи издания трансферът на халфа като свободен агент вече е само въпрос на време. Договорът на Погба с Манчестър Юнайтед изтича в края на сезона, а играчът ще си тръгне като свободен агент.
Погба е избрал офертата на Ювентус, според която ще получав заплата от 8 млн. евро на сезон плюс бонуси от 2 млн. евро. Той е предпочел това предложение пред офертата на Пари Сен Жермен, която е била за повече пари. Медиите в Италия твърдят, че от ПСЖ са предлагали 11 млн. евро на сезон и бонуси отделно. 
29-годишният Погба се завръща в Ювентус, където игра от 2012 до 2016.  Той спечели 4 титли в Серия А и две пъти Купата на Италия. През 2016 г. Погба премина в Юнайтед срещу 105 млн. евро, като тогава беше най-скъпият футболист в света. Френският халф вече е работил две години с настоящия треньор на Юве Масимилиано Алегри, който се завърна в клуба през миналото лято. 

Освен Погба, Ювентус скоро ще привлече и още един опитен футболист - Анхел ди Мария, който вече обяви, че си тръгва от ПСЖ като свободен агент.