0

П редставителите на Пол Погба оформят нов четиригодишен договор на играча с Ювентус, където може да отиде без трансферна сума след изтичане на контракта му с „червените дяволи“ на 30 юни.

Според Sky Sports News диалогът е "все още отворен" и с Пари Сен- Жермен и се очаква Погба да обяви окончателното си решение през следващите дни. Още от януари френският национал е свободен да преговаря с клубовете за следващия си ход.

Най-изненадващата оферта обаче дойде от комшиите от Манчестър Сити, които му отправиха зашеметяваща оферта да премине при местния враг на Юнайтед. 

Лично мениджърът на „Гражданите“ Пеп Гуардиола се срещна с халфа, а от клуба му подготвиха изключително изгоден предварителен договор в демонстрация на сериозното намерение да го привлече.

Но въпреки че Погба внимателно обмисли предложението на Сити, той почувства, че съпътстващият шум и омразата на феновете на Юнайтед срещу него няма да си струват.

Манчестър Юнайтед потвърди по-рано този месец, че Погба ще напусне клуба след края на договора си това лято. Преминаването в Ювентус ще отбележи завръщане в клуб, в който Погба прекара четири години, преди да се присъедини отново към Юнайтед през 2016 г.