0

И спанската спортна журналистка Лусия Виялон от DAZN на висок глас показа любовта си към халфа на Леванте Мелеро, като му посвети романтично съобщение в Instagram: „В щастливи моменти е лесно да бъдеш... трудното е, когато нещата се объркат... в добри и в лоши моменти те имам теб....и няма нищо на света сравнимо с това ... трябваше да го кажа на глас, имах нужда от него Обичам те ... много, добре и винаги, mi negro”.

Любовното обяснение идва в тежък момент за футболиста на Леванте, който от месец насам гледа мачовете на отбора си от трибуните заради контузия. Именно затова Лусия Виялон пусна към посланието си и снимка на двамата.

Нейният жест бе аплодиран от бившия капитан на Барселона Карлес Пуйол и други знаменити спортисти, а и хора от телевизионните и медийните среди в Испания.

В началото на годинат 33-годишната Лусия възвърна вярата си в любовта чрез връзката си с 27-годишния Гонсало, бивш юноша на Реал Мадрид. Известната журналистка и инфлуенсър премина през тежък период след раздялата си с изневерилия й мексикански нападател Хавиер „Чичарито“ Ернандес.

Тя разбра за предателството му малко преди планираната сватба между двамата.

Но на Нова година Лусия показа новата си любов, като публикува стори в Instagram, на което двамата се прегърнаха, а той я целуна по бузата, докато се сбогуваха с 2020 г. и посрещаха 2021 година.

"Най-лошото беше нелоялността. Не го очаквах. Щях да се омъжа за него. За мен той вече е просто никой“, заяви Лусия Виялон.