0

Е дин от най-великите футболисти в историята - Луиш Назарио да Лима - Роналдо, който понастоящем е президент на Валядолид, изригна гневно срещи съдиите.

Неговият отбор, който се бори за оцеляване, загуби тежко от Севиля. Гневът му е породен от отменен гол, за който все още има дебат. Когато първото полувреме беше към края си при резултат 0:0, реферът Мигел Анхел Ортис даде последния сигнал по средата на удара на Серхио Ескудеро, който след това се озова в мрежата.

“НЕДОПУСТИМО е случилото се днес! Досега мълчахме, опитвайки се да реабилитираме недоволството си чрез официални средства, срещи и петиции, избягвайки публичното излагане. Но стига вече! Това е професионален футбол и искаме обяснения. Грешки с тези размери могат да променят целия сезон“, започна бившият бразилски нападател, обяснявайки в своя Twitter акаунт къде е сгрешил съдията.„ Но нека бъде ясно едно нещо: ние ще се бием С ВСИЧКО и ВСИЧКИ, защото ние сме Реал Валядолид. Нашият отбор, нашите фенове и нашият град са дали всичко и никой няма да ни го вземе."