0

М атиас Погба, по-големият с 3 г. батко на световния шампион Пол Погба, реши да шокира с обещание за експлозивни разкрития за халфа на Юве, както и за новата френска звезда Мбапе. Четейки текст, написан на лист хартия, бившият играч на Рексъм, Крю, Пескара, Партик Тисъл и Спарта Ротердам, той се обърна към своите последователи на четири езика (френски, английски, италиански и испански), за да гарантира, че съобщението ще достигне до възможно най-много хора.

С мистериозен тон Матиас Погба казва, че има информация за брат си Пол, за мениджърката Рафаела Пимента, наследница на империята на починалия футболен агент Мино Райола, и Килиан Мбапе.

„Здравейте на всички, аз съм Матиас Погба, обявявам, че скоро ще направя страхотни разкрития за моя брат и Рафаела Пимиента, неговата адвокатка, неговата приятелка, неговата довереничка и тази, която днес наричаме най-могъщата във футбола, и когото брат ми обявява за втората си майка. 

За тези, които не ме познават, аз съм професионален футболист, а също и по-големият брат на световния шампион Пол Погба, който в момента играе за Ювентус Торино след разочароващ период в Манчестър Юнайтед“, прочете Матиас.

„В момента брат ми се възстановява от контузия с цел да участва в бъдещото Световно първенство, което ще се играе след кратко време. 

Правя това видео днес и се захващам с това, защото вярвам, че французите, италианците и англичаните, обществеността, както и феновете на брат ми и още повече на френския (национален) отбор, Ювентус, неговите съотборници и неговите спонсори заслужават да знаят определени неща, за да вземат решение дали той заслужава възхищението, уважението и обичта на публиката.  Дали заслужава мястото си във френския отбор и честта да играе на Световното първенство, дали заслужава да бъде титуляр в Ювентус и дали е човек, на когото може да се има доверие, какъвто всеки играч заслужава да има до себе си и накрая дали е достоен да бъде представител и модел за младежите по света, за работническата класа и големите марки“, добавя той.


„Това, което ще научите за Рафаела Пимиента, адвокатка на известния Мино Райола, ще ви позволи да добиете представа за нейното недостойнство, нейния професионализъм, нейната лоялност и дали тя заслужава да поеме управлението от Мино Райола. 

Това ще позволи на играчите на отбора и техните клиенти, за да разберат дали тя заслужава да ги представлява и да се грижи за техните интереси. 

Дали Рафаела Пимиента и нейният екип наистина се интересуват от тях и техните семейства“, продължава Матиас Погба.

„Мисля, че това, което имам да кажа, може да заинтересува много хора. Освен това ще ви разкажа и неща за Килиан Мбапе, световната футболна звезда, и ще има елементи и много свидетелства, които да потвърдят думите ми. Вероятно всичко това ще бъде експлозивно и ще вдигне много шум“, продължава той.

„Предполагам също така, че имате много въпроси и се чудите какви са причините за действията ми. Всичко ще стане известно когато стане време“, завършва изявлението си братът на Погба.

Реакцията не закъсня. „За съжаление скорошните публикации на Матиас Погба в социалните медии не са изненада и следват други опити за изнудване на Пол Погба в продължение на продължителен период“, започва краткото изявление.

„Фактите бяха съобщени на италианската и френската полиция преди месец и няма да има повече коментари по текущите разследвания. Адвокатите на Пол Погба, Йео Мориба (майката на Матиас и Пол) и Рафаела Пимента“, завършва изявлението.